Zakelijk internet postcodecheck 

Een ONU (Optical Network Unit) wordt gebruikt om de glasvezelsignalen aan de abonneezijde te beëindigen met een Zakelijk internet postcodecheck die naar de centrale wijst en enkele of meerdere interfaces die verbinding maken met de apparatuur van de klant, afhankelijk van de vereisten van de klant. Een thuisconsument heeft bijvoorbeeld misschien gewoon een eenvoudige Ethernet-interface, een schakelaar met meerdere poorten en waarschijnlijk draadloze connectiviteit. Bij zakelijke gebruikers kan de ONU andere interfaces leveren, afhankelijk van de aan te sluiten apparatuur. 

Er zijn twee belangrijke voordelen van een PON ten opzichte van een AON, in die zin dat 32 abonnees kunnen worden bediend vanaf een enkele vezel vanaf de centrale en de onderhoudskosten laag zijn omdat er geen elektrische schakelapparatuur bij betrokken is bij de PON zelf. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *